Naisyrittäjät muuttavat maailmaa edelleen, ja ne ovat yhä näkyvämpiä innovatiivisten ideoiden ja onnistuneiden yritysten ansiosta. Tässä artikkelissa on luettelo eräistä mielenkiintoisemmista ja merkittävimmistä naisyrittäjistä, jotka pitävät silmällä vuoden 2019 aikana. Kaikki tässä artikkelissa mainitut naiset ovat toimitusjohtajia ja perustajia, jotka toimivat monialaisesti median, innovaatioiden ja muodin parissa.

 

20 upeaa naista, joita haluat seurata vuonna 2019

  1. Iman Oubou

Koska niin monet naiset jättävät merkin yrittäjyyteen, ei pitäisi olla keino eikä mikään luoda kokonainen yhteisö? Juuri näin Iman Oubou on tehnyt. SWAAY on digitaalisen median yritys, joka on suunniteltu tarjoamaan arvokasta sisältöä, joka esittelee uskomattomia naisia, jotka tulevat muuttamaan tulavaisuuden liike-elämää.

 

  1. Kathryn Minshew

Yksi asia on etsiä online-työpaikkoja – on aivan toinen asia löytääksesi uran, joka auttaa täyttämään toiveesi. Musen perustajana ja toimitusjohtajana Kathryn Minshew on auttanut yli 50 miljoonaa ihmistä siirtymään urallaan asiantuntijaneuvoilla ja henkilökohtaisilla ​​työn suosituksilla. Viime aikoina julkaistussa kirjassaan ”Uudet työjärjestykset” Minshew on menossa vielä pidemmälle viemään tietonsa massoille.

 

  1. Michelle McGrath

Oikeat tiedot voivat tehdä kaiken eron kykysi tehdä älykkäitä liiketoimintapäätöksiä. Michelle McGrathin DataTrue-yhtiö, jota Australian hallitus tukee nyt, antaa yrityksille luottamusta tietoihinsa kattavan tilintarkastus- ja validointijärjestelmän avulla. Analyyttisten tietojen paikkansapitävyyden varmistaminen varmistaa, että johtajat voivat tarkastella suurta kuvaa liiketoimintapäätöksiä tehdessään.

 

  1. Edith Harbaugh

Uusien ohjelmistotoimintojen käyttöönotto voi olla varsin riskialtista, mutta yrityksille, jotka yrittävät tarjota parasta kuluttajakokemusta, on välttämätöntä. Edith Harbaughin LaunchDarkly auttaa vähentämään riskejä ja virtaviivaistamaan tikettien hallintaa, mikä auttaa ohjelmistokehittäjiä toimittamaan parempia jatkuvia toimitus tuloksia. LaunchDarklyn asiakkaita ovat mm. Microsoftin ja GoPron kaltaiset suuret tuotemerkit.

Edith Harbaugh
  1. Nicole Sanchez

Kun Nicole Sanchez perusti Credit Hero, hän tiesi, että luottoja ympäröivät väärinkäsitykset pitivät monia yksilöitä kykenemättömiä saavuttamaan taloudellisia tavoitteitaan. Tämä palvelu auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin, miten luotto-pisteitä voidaan parantaa mielekkäiden keskustelujen ja henkilökohtaisten suositusten avulla. Hän toimii myös XFactor Venturesin investointikumppanina.

 

  1. Morgan DeBaun

Morgan DeBaun totesi, että mustien vuosituhansia ympäröivien kertomusten täytyy muuttua, ja hän perusti Blavityn, teknologia- ja mediayhtiön, joka nyt saavuttaa yli seitsemän miljoonan lukijan yleisön kuukaudessa. Kasvavalla sivustojen verkostolla ja vuosituhannen vaihtelevien konferenssien käyttöönotolla Blavity jatkaa muutosta muotoilemalla keskusteluja ja tuomalla uusia näkemyksiä mustalle vuosituhannen yhteisölle.

 

  1. Ooshma Garg

Gourmet-ateriaa on vaikea nauttia, kun sinulla ei ole aikaa valmistautua siihen – yleinen ongelma, jonka Gobblen perustaja ja toimitusjohtaja Ooshma Garg koki ensikädessä, kun hän ensimmäisen kerran siirtyi start up- elämään ja yrittämiseen. Gobble-tilaajia käsitellään illallisella, joka tarjoaa aterioita, jotka voidaan valmistaa yhdellä pannulla niin vähän kuin kymmenen minuuttia. Terveelliset ja herkulliset ateriat, jotka vastaavat nopeatempoista elämäntapaa, ovat varmasti jatkossakin vakaita ammattilaisilla.

 

  1. Lisa Fetterman

Sous vide on toinen suuri kulinaarinen vaihtoehto niille, joilla on vähemmän aikaa aterian valmistukseen, mutta oikean keittolämpötilan saavuttaminen voi olla haaste. Anna Nomiku, Lisa Fettermanin äidinkieli. Tämä upotuskiertopumppu yksinkertaisesti kiinnitetään pannuun, jolloin käyttäjät voivat asettaa lämpötilan, lisätä vettä ja ateriaa (vetoketjupussin sisällä) ja kävellä pois.

 

  1. Stacey Ferreira

Muuttuva työvoima on tehnyt joustavamman aikataulun tärkeämmäksi kuin koskaan – ja Forge antaa yrityksille ja työntekijöille työkalut tämän toteuttamiseksi. Stacey Ferreiran yritys on jo tehnyt suuren vaikutuksen työntekijöiden aikatauluun ja henkilöstökustannuksiin, ja koska yhä useammat ihmiset työskentelevät etänä, tämän arvokkaan palvelun tarpeet kasvavat edelleen. Hän myi ensimmäisen yrityksen – 20-vuotiaana – Reputation.comiin vuonna 2013.

 

  1. Miki Agrawal

Sosiaalinen yrittäjä Miki Agrawal on nimittänyt itsensä nimeämällä useita häiritseviä yrityksiä, kuten THINX, WILD ja Tushy. Agrawalin intohimo ravistelemaan alueita, joita pidetään tavallisesti tabuina (kuten kylpyhuoneeseen menemistä) on johtanut paljon mediaa ja nopeaa kasvua hänen aloittelijoilleen. Odotetaan, että hän tekee tulevaisuudessa suuria asioita.

 

 

Liittyvä postaus

Pienten, mutta vaikuttavien roolien Maggie Gyllenhaal

Pienten, mutta vaikuttavien roolien Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal, oikealta nimeltään Margalit Ruth Gyllenhaal Sarsgaard, on amerikkalainen näyttelijätär. Hänet tunnetaan erityisesti elokuvasta ’Yön ritari’, jossa Gyllenhaal näytteli Batmanin lapsuuden ystävää Rachel Dawesia. Gyllenhaal on ollut mukana lukuisissa tunnetuissa elokuvissa ja vaikka roolit ovat usein olleet pieniä, ne ovat kuitenkin nostaneet hänet yhdeksi…

Nicole Kidmanin elämä ja ura

Nicole Kidmanin elämä alkaa jo seikkailulla, sillä hänen australialaiset vanhempansa olivat matkalla Havaijilla, kun Nicole syntyi. Hän sai siis automaattisesti heti Yhdysvaltojen kansalaisuuden. Nicolen suvussa on muitakin kansalaisuuksia, kuten irlantilaista sukua. Kidmanin perhe muutti takaisin Australiaan, kun Nicole oli neljä. Jo nuorena näyttelemisestä innostunut Nicole…

Emilia Clarken elämä ja ura

On aina hienoa nähdä, kuinka ahkera nuori ihminen saavuttaa tavoitteitaan ja pääsee urallaan eteenpäin. Sitä näkee julkisuudessa erityisesti näyttelijöiden ja laulajien keskuudessa. Emilia Clarke on yksi sellainen esimerkki, joka varmasti inspiroi tulevia näyttelijäsukupolvia vielä pitkään. Emilia Clarke on vuonna 1986 syntynyt englantilainen näyttelijätär, joka ponnahti…

Cameron Diazin elämä

Cameron Diaz on tuttu nimi monelle. Moni ehkä muistaa, että hänen uransa alkoi kertaheitolla vuoden 1994 The Mask -elokuvasta. Diaz on saanut sittemmin rooleja monista suurista elokuvista ja hän on saanut nimensä tunnetuksi ympäri maailman. Hän on päässyt työskentelemään muiden maailman suurten nimien kanssa ja…

© 2021 Naisurat.fi