• Seuraa meitä:

Maisie Williamsin tarina

Game of Thronesin uusi tuotantokausi julkaistiin juuri pitkän ja kärsivällisen odotuksen jälkeen. Tätä tuotantokautta on odotettu vuositolkulla ja kun se vihdoin julkaistiin, alkoi taas Game of Thronesin fanien elämässä näkyä valoa. Se onkin varmasti tällä hetkellä yksi puhutuimmista puheenaiheista ja uutta tuotantokautta analysoidaan tuntitolkulla. Televisiosarjan näyttelijäthän pääsevät tässä samassa analyysissa arvosteltavaksi yksi kerrallaan. Yksi näistä analysoiduista näyttelijöistähän on Margaret Constance Williams tai enemmän tunnetulta lempinimeltään Maisie Williams, joka näyttelee televisiosarjassa Arya Starkia. Tästä roolista hän sai myös ehdokkuuden parhaasta naissivuosan Primetime Emmy –gaalassa vuonna 2016. Hän kyllä näytteleekin sarjassa erityisen hyvin ja on saanut myös katsojilta huomattavan määrän arvostusta roolisuorituksensa ansiosta. Maisie Williams on vasta 22-vuotias ja onnistunut saavuttamaan maailmanlaajuisen arvostuksen ja ihailun. Maisie on syntynyt 15. huhtikuuta vuonna 1997, Englannissa, Bristolissa. Näyttelemisen hän aloitti vuonna 2012 televisiosarjassa The Secret of Crickley Hall, jonka jälkeen hän näytteli elokuvissa Cyberbully, Heatstroke, Gold, The Devil and the Deep Blue Sea, iBoy, Luolamies ja The Falling ja televisiosarjan Doctor Who yhdeksännellä tuotantokaudella. Tällä hetkellä hän suorittaa rooliaan The New Mutants elokuvassa, jonka julkaisua suunnitellaan vielä tälle vuodelle. Tunnetuksi hän kuitenkin tuli lopulta Game of Thronesin roolistaan, jossa hän on tehnyt todella näyttävän ja taitavan suorituksen.

Maisie Williamsin lapsuus

Maisie Williamsin lapsuus

Vuonna 1997 Maisie syntyi englantilaiseen perheeseen. Hän on nuorin kaikista neljästä muusta lapsesta. Hänen vanhempansa ovat nimeltään Gary Williams ja Hilary Francis. Hänen vanhempansa kuitenkin erosivat nopeasti Maisien syntymisen jälkeen ja hän muutti äitinsä kanssa Cluttoniin, jossa hän kasvoi yhdessä äitinsä ja vanhempien sisarustensa kanssa. Maisiella on kaksi isoveljeä nimeltään James ja Ted ja yksi isosisko nimeltään Beth. Maisie itse kuvaa lapsuuttaan tavalliseksi elämäksi. Hän kävi normaalia koulua kaikkien muiden alueella asuvien lasten kanssa, asui normaalissa talossa äitinsä ja sisarustensa kanssa ja teki normaaleja asioita kavereidensa kanssa. Hän sai koulussa tavallisia keskiverto arvosanoja. Hän kuitenkin unelmoi aina suuresti ja alun perin hän halusikin tulla vakiintuneeksi ammattitanssijaksi ja halusi pitää unelmastaan kiinni.Maisie opiskeli peruskoulunsa Cluttonin peruskoulussa, jonka jälkeen hän siirtyi opiskelemaan Norton Hill School nimiseen kouluun Nortoniin. Lukiossa hän rupesi ottamaan tanssitunteja Susan Hillin tanssikoulussa, jolloin hän alkoi tosissaan tavoitella ammattitanssijan uraa. Hänen tanssinopettajansa kuitenkin kehitti häntä kirjautumaan lahjakkuuksien näyttelyyn, jossa ammattilaiset auttavat kehittämään lapsista tähtiä. Opettajan kehotuksesta hän kirjautui lahjakkuuksien esitykseen ja tapasi siellä agentti Louise Johnsonin, joka taas kehotti Maisie aloittamaan näyttelijän työt. Maisielle oli kuitenkin vaikea luopua unelmistaan ammattitanssijana, mutta halusi kuitenkin katsoa toisenkin kortin. Tämän jälkeen hän sai muutaman kielteisen vastauksen kuulemistilanteissa, sillä hän näytti ohjaajien mielestä liian nuorelta. Vastoinkäymiset eivät kuitenkaan jatkuneet kauaakaan, kun hän vihdoinkin sai roolin televisio sarja Game of Thronesista. Maisie on niin sanotusti kasvanut sarjan mukana. Hän aloitti näyttelemisen sarjassa, kun hän oli 12-vuotias ja viimeisessä tuotantokaudessa hän on 18-vuotias. Hän kertookin omin sanoin, että on kasvanut Arya roolihahmonsa kanssa yhdessä.

Daisie sovellus

Maisie on myöskin luonut viime vuonna uuden sovelluksen Daisien. Sovelluksen tarkoituksena on luoda yhteisöjä ja sitoa taiteilijoita yhteen. Tarkoituksena on löytää taiteilijoille verkosto, jossa heidän on helppo löytää toisensa ja aloittaa yhteistyö. Sovelluksessa taiteilijat pääsevät tutustumaan uusiin taiteilijoihin luoden uusia siltoja uransa ja oman taiteensa kehittämiseksi. Se on siis niin sanotusti taiteilijoille suunnattu sosiaalinen media.