• Seuraa meitä:

Cameron Diazin elämä

Cameron Diaz on tuttu nimi monelle. Moni ehkä muistaa, että hänen uransa alkoi kertaheitolla vuoden 1994 The Mask -elokuvasta. Diaz on saanut sittemmin rooleja monista suurista elokuvista ja hän on saanut nimensä tunnetuksi ympäri maailman. Hän on päässyt työskentelemään muiden maailman suurten nimien kanssa ja kokenut paljon sekä elokuva- että mallimaailmassa. Diaz on pitänyt viime vuosina hiljaiseloa, sillä hän ei tee enää näyttelijän töitä. Kurkistetaan hieman, kuinka tämä lahjakas kaunotar aloitti menestysuransa ja nosti sen nousuun, jättäen nimensä Hollywoodin historiaan.

Cameronin lapsuus ja uran alku

Cameron Michelle Diaz syntyi San Diegossa vuonna 1972. Hänen isänsä Emilio Diaz toimi öljy-yhtiön työnjohtajana ja äiti Billie Diaz taas on tehnyt työtä vientialalla. Diazin perhe ei siis muuten ole näyttelijätaustainen. Diazilla on isosisko Chimene. Cameron ei suinkaan aloittanut näyttelijänä, vaan hänen mallin uransa alkoi teini-iässä, 16-vuotiaana. Hän teki mallintöitä suurille nimille, kuten Coca-Cola ja Calvin Klein. Moni saattaa muistaa hänet myös Nivean mainoksista. Mallin ura eteni hyvin ja hän pääsi sen ansiosta matkustelemaan ympäri maailman.Cameronin itsevarmuus oli kohdallaan, sillä hän lähti rohkeasti The Mask -elokuvan koekuvauksiin ilman minkäänlaista aiempaa kokemusta näyttelemisestä. Hän oli aikaisemmin tehnyt vain mallin töitä. Koekuvaus oli erittäin onnistunut, sillä hän sai haluamansa roolin. Hänen vastanäyttelijänään toimi myöskin suosittu ja menestynyt Jim Carrey. Diaz oli roolisuorituksen aikaan 21-vuotias.

Näyttelijän ura

Cameron suoriutui The Mask -elokuvan kuvauksista erinomaisesti ja hänestä pidettiin hyvin paljon. Hän näki mahdollisuuden ja halusi ehdottomasti jatkaa näyttelemistä. Hän näytteli muutamassa pienemmässä elokuvassa, mutta suurempia rooleja alkoi sataa. Hän näytteli mm. Kuka sanoo tahdon? -elokuvassa, joka menestyi. Seuraavaksi olikin vuorossa hänen yksi tunnetuimmista elokuvistaan, Sekaisin Marista. Elokuva on jäänyt ihmisten mieleen ja kyseinen elokuva oli Cameronin ehdoton läpimurto. Kaunis näyttelijätär sai roolistaan Golden Globe -ehdokkuuden.

Cameron Diaz

Cameron Diaz muistetaan ehdottomasti myös Charlien Enkelit -elokuvista. Myös Gangs of New York, Vanilla Sky, Tapahtui Vegasissa ja Holiday ovat hänen menestyneitä elokuviaan. Voisi siis sanoa, että The Mask -elokuvan koekuvaukset todella oli Cameronille oikea päätös, sillä se avasi hänelle ovet Hollywoodin ja menestyksen maailmaan. Hän nautti menestyksestään näyttelijänä pitkään, yhteensä noin parinkymmenen vuoden ajan, jonka jälkeen hän ilmoitti lopettavansa näyttelemisen vuonna 2018.

Yksityiselämä

Diaz avioitui Good Charlotte -yhtyeen keulakuva Benji Maddenin kanssa vuonna 2015. Pari asuu Beverly Hillsissä. Cameron omien sanojensa mukaan nauttii siitä, että hänen näyttelijäuransa on takana päin ja elää tällä hetkellä rauhassa, ilman sen kummempaa julkisuutta. Hektiset vuodet ovat ohi ja hän keskittyy täysin kotielämään Maddenin kanssa. Parilla ei ole lapsia. Cameron on tehnyt tietoisen päätöksen olla tekemättä lapsia. Hän on ilmaissut asian suorapuheisesti ja hänen lausahduksensa onkin saanut kommentteja laidasta laitaan.Cameron Diazia on pidetty self help -guruna, sillä hän jakaa elämänviisauksia ja -ohjeita onnellisuuteen liittyen. Cameron painottaa, että ollaksen onnellinen, ihmisen ei pidä seurata muita. Muiden tekemät asiat eivät välttämättä tee sinua onnelliseksi. Tästä syystä kaikkien pitäisi kulkea omaa polkuaan ja keskittyä tekemään sellaisia asioita, joista pitää. Suuri määrä rahaa ei tee onnelliseksi, vaan omat elämänvalinnat. Hän onkin julkaissut The Body Book -kirjan, josta lukija voi lukea kaikenlaisia ohjeita elämän jokaisessa osa-alueessa. Kirjan tarkoitus on levittää tietoisuutta siitä, kuinka ihminen voi pitää itsesään huolta, voida hyvin ja olla onnellinen.